Monday, February 14, 2011

Print Out Lease Contract

Pistachio Lemon Curd Uncle


Sometimes you make mistakes. I know I did a few days ago ... but from the beginning.

Costiera Amalfitana, quattro anni fa, albergo strategicamente scelto a Minori, proprio accanto la pasticceria di Sal De Riso .
Marito: "Ma cosa avranno mai questi dolci di tanto speciale?"
Moglie: "Prova, prendi qualcosa!"
Marito: "Ma lo sai che io non amo i dolci...vabbè, ti faccio contenta... prendo il tiramisù al limone"
....
Marito: "@€@## che buono!!!"

Palermo, da quattro anni fa a pochi giorni fa, due diverse case, sempre la stessa richiesta.
Marito: "Me lo fai il tiramisù al limone? Quello di Sal De Riso, che era troppo good!? "
Wife:" But it takes lemons organic "(read" I do not know if it can match the goodness of that tiramisu)
Husband: "Miiiii, sooner or later you will procure me" (read " And it takes, we are in Sicily, want organic lemons are not there?)

Palermo, two weeks ago:
In-Law: "Stephen, I brought organic lemons from my tree, so you can do what they like so much sweet Marco "
Wife:" Thanks! " (Read: "@ @ # # €" ... or 'Yay, finally! "Do you)

Palermo, Saturday morning, the sun's Desserts book in hand, I am going to study the recipe and start preparing the fateful tiramisu. Sal De Riso part by what he calls Lemon Cream butter, egg yolks, sugar, lemon juice ...
Wife: "But this is a lemon curd! The Uncle has posted a few days ago. Oh well, I do this, or else who feels her husband?"

Wife And so begins the preparation of the cream with lemon-lemon curd. Except that, after the first taste
Wife: "AAAAAAA, but he knows of metal!"

Wife in question does not understand the procedure followed to the letter ... that lemon can not be good? Is it possible that he inadvertently done something wrong? Possible that your palate is accustomed to tastes sweeter and does not appreciate the taste of a lemon curd copyright? Puzzled, he remembers Uncle
Wife: "Uncle, why does my lemon curd know metal?"
Uncle "eheheh, around there are so many rip-off! What recipe did you do?"
Wife: "That Sal De Riso!" and rattles off the doses
Uncle: "There is very little butter and sugar. He does not know the metal is very harsh!"
Wife: "Oh well, I understand. I try to do yours, ti tengo aggiornato"
Zio: "Mmmmmmmmm ... :-)"

Per fortuna i limoni non mancano, e la Moglie inizia la seconda dose di lemon curd, stavolta seguendo la ricetta dello Zio . bastano pochi minuti. Al primo assaggio:
Moglie: "Mmmmmm, che buono! Sto svenendo... Piè, sei mitico!"
Zio: ":-)"
E la Moglie corre subito a fotografare (come vedete, il lemon curd era ancora caldo quando è stato immortalato), terrorizzata dall'idea che finisse prima ancora di essere sottoposto alla seduta fotografica

Moglie: "Senti Piero, c'è una cosa che non capisco nella tua ricetta: esattamente cosa ci dovrei mettere dentro il vasetto? Il lemon curd? No, perchè il mio è già finito!
Zio: "Ahahaha, neanche il vasetto hai sporcato?"

C'è bisogno che vi dica quale sia stato il mio errore? ... Vi dico solo che questo lemon curd è DI-VI-NO (e quando mai lo Zio pubblica qualcosa che non lo sia?). E in questo giorno speciale dedicato agli innamorati, io dedico questo mia personale dichiarazione d'amore virtuale e di stima reale (scritta un pò alla sua maniera) a lui , che tanto mi fa ridere con i suoi post e che tanto ci delizia il palato con le sue ineguagliabili ricette.


Ps: the jar at the end, I fouled. But now is already nice and clean. Soon you'll know what I did with the little remaining lemon curd. For the recipe of tiramisu ... this too soon!



I participate in the contest Cynthia


Buon Appetito!
Stefania

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